Siebenga Advies- en Tekenbureau wordt geleid door de heer Lomme Siebenga. Het adviesbureau is gevestigd in Bergambacht, in het groene hart van Zuid Holland, van waaruit landelijk wordt geopereerd. Zo zijn er projecten gerealiseerd van Winschoten tot Baarle-Nassau en van Texel tot Nijmegen. Het werk stopt niet bij de grens, want er zijn ook internationale projecten gerealiseerd. Expertise kent geen grenzen. Vakmanschap en betrokkenheid zijn drijfveren.


De heer Siebenga: "Mijn werk is fantastisch, want ik heb te maken met de hobby van mensen en daar probeer je iets moois voor te realiseren. De sfeer waarin ik moet opereren is altijd positief."


Voor een beeld van de ervaring van Siebenga Advies- en Tekenbureau is het zinvol om de REFERENTIELIJST op deze website door te nemen.Bedrijfsfilosofie


Een drietal hoofdzaken vormen de bedrijfsfilosofie:


  • De opdrachtgever mag er vanuit gaan dat de nieuwste normen voor de betreffende sportaccommodaties worden toegepast. Betrouwbaarheid van de adviezen en ontwerpen is een belangrijk uitgangspunt.

  • Openheid is een essentieel gegeven voor een goede samenwerking. Dit geldt voor de communicatie onderling maar zeker ook wanneer er andere partijen betrokken worden bij het project.

  • Onafhankelijkheid is de derde peiler. Bij grote projecten zijn er al snel meerdere partijen betrokken. Siebenga Advies en Tekenbureau heeft geen belangen bij andere partijen en is daardoor in staat om op een onafhankelijke wijze te adviseren. Het bestek wordt zo opgesteld dat meerdere aannemers de mogelijkheid hebben hier concurrerend op in te schrijven.